Ledige stillinger

Vi er glade for, at du er interesseret i en professionel karriere hos ista. Se vores aktuelle jobtilbud nedenfor. Hvis der ikke er egnet tilbud til dig i dag, så tjek siden igen senere eller send os en uopfordret ansøgning. Vi opdaterer jævnligt vores jobtilbud.

ista som arbejdsgiver

istas styrke er vores position som international markedsleder. Over 5.000 medarbejdere i 24 lande får hver dag deres personlige karrieremål opfyldt hos ista. Vi arbejder bl.a. i flere europæiske lande som Frankrig, Danmark, Holland, Spanien og Polen. ista er også repræsenteret udenfor Europa i Kina og Rusland.

Hovedkontoret, ista International GmbH, ligger i Essen. Er du interesseret i en international karriere, giver vores globale netværk dig mange muligheder. I kraft at vores position som international markedsleder kan vi tilbyde dig sikkerhed i form af en succesfuld virksomhed, og dynamik i form af et spændende marked.

Bæredygtighed og socialt engagement

Vores handlinger er ikke kun styret af vækst, innovativ styrke og kundefokus, men også af bæredygtighed. Det har været en del af istas forretningsmodel i årtier og er strategisk forankret i virksomheden.

Vi tror på ideen om, at respekt og bæredygtige handlinger i virksomheden er nøglen til vores succes. Derudover betyder succes for os, at tage ansvar – både socialt, miljømæssigt og økonomisk. 

 

 

 

 

 

Virksomhedskultur

Værdier repræsenterer selve grundlaget for en virksomhed. De giver udtryk for kulturen, ånden og den måde, en virksomhed driver forretning på - over for kunder og interessenter, men også over for virksomhedens medarbejdere.

Muligheder for personligheder med ideer 

ista er en attraktiv arbejdsplads, hvis du kan lide at involvere dig, har ideer, ser forandring som en mulighed og har lyst til at møde andre mennesker. Trives du med at levere toppræstationer og at blive bedømt på dem, og har du lyst til at udvikle dig og implementere innovative processer i samarbejde med kolleger - så slut dig til os!

Individuel karriere møder teamwork

Hos ista kan du forfølge din egen individuelle karriere og samtidig være en del af et stærkt team. Vi tror på, at udvikling og implementering af ideer, koncepter og processer i samarbejde med andre, er både inspirerende og motiverende. Lad den kreative energi give dig et boost.

Vores fem fælles værdier

FREMMER SELVSTÆNDIGHED

MIT engagement:
Jeg tager aktivt ansvar, løser selvstændigt mine opgaver og griber muligheden for udvikling. Derigennem styrker jeg mig selv og mine kompetencer.

VORES succes:
Vi uddelegerer ansvar på alle plan som led i den pågældende opgave. Sådan viser vi tillid til vores medarbejdere og deres evner.

HANDLER ANSVARLIGT

MIT engagement:
Jeg er opmærksom på konsekvenserne af mine beslutninger og handler ansvarligt. Derigennem yder jeg et vigtigt bidrag, som jeg er stolt af.

VORES succes:
Vi tager hensyn til økonomiske, miljømæssige og samfundsmæssige interesser. Samtidigt er vi opmærksomme på den enkelte medarbejders ressourcer.

SKABER TILLID

MIT engagement:
Jeg skaber en tillidsfuld kultur ved at være respektfuld, anerkendende og åben. Jeg bliver inspireret i disse omgivelser.

VORES succes:
Vi kommunikerer åbent og ærligt. Vi anerkender gode ideer og præstationer. Vi håndterer kritik konstruktivt og respektfuldt.

OPBYGGER PARTNERSKABER

MIT engagement:
Jeg tager hensyn til mine kollegers og kunders interesser for at etablere værdifulde relationer. Derved skaber jeg en samarbejdende atmosfære.

VORES succes:
Vi opbygger bæredygtige og langvarige forhold til vores interne og eksterne samarbejdspartnere. Vi stræber efter gensidige fordele.

OVERHOLDER AFTALER

MIT engagement:
Jeg er ansvarlig for mine mål og når dem engageret og proaktivt. Jeg motiveres af mine resultater.

VORES succes:
Vi holder, hvad vi lover, og stræber konsekvent efter at nå vores mål. For at sikre vores virksomheds succes tager vi udfordringerne til os.

 

Karrieremuligheder

Hos ista ser vi arbejdet som en spændende udfordring. Vi udvikler og igangsætter innovative koncepter, leder mennesker og inspirerer gennem ideer, der gør det muligt for os alle at trække i samme retning.

ista værdsætter den knowhow og viden som medarbejderne tilfører. Vi tilbyder spændende og forskellige udfordringer såvel som internationale udviklingsmuligheder. Har du lysten og evnerne, har du muligheden for hurtigt at opnå ansvar og gøre en forskel i en succesrig, mellemstor virksomhed.

Et væld af muligheder

ista er en meget varieret arbejdsplads med meget forskellige personligheder over hele verden. Her finder du ideelle betingelser for aktivt at forfine processer, dele viden i stærke teams, sikre kvalitet eller fremme udvikling. 

Hvor vil du gerne indfri dine karrieremål? Inden for IT, Produkter, Operations Management, Økonomi, Bogholderi, Marketing, HR eller Indkøb og Logistik. Hos os får du muligheden for at bruge og udvikle dine evner i specielle afdelinger, som enten er ansvarlige for den samlede internationale gruppe eller er en del af de succesfulde lokale afdelinger.

Knowhow har ingen grænser 

ista arbejder i hele verden og tilbyder sine medarbejdere internationale karrieremuligheder. Ikke blot i europæiske lande som Frankrig, Danmark, Holland, Spanien, Belgien, Italien, Storbritannien og Norge, men også Brasilien, Kina, Rusland og De Forende Arabiske Emirater. Europa er istas kernemarkeder. I langt de fleste lande tilbyder ista forbrugsafhængig afregning af varme og vand, dog varierer porteføljen på nogle markeder og er tilpasset de lokale krav.

 

 

 

 

 

 

Elever

Har du store planer for din fremtid, og har du også har en god eksamen? Så vil du sikkert gerne bruge dine evner i en virksomhed, der kan tilbyde dig mange fordele.

Det, du gør nu, betyder noget for din fremtid!

ista er på globalt plan markedsledende indenfor vores felt. Vi opererer i 22 lande, der danner ramme om et fællesskab på 5.500 medarbejdere.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor du kan få lov til at udnytte og udvikle dine færdigheder. Det kan vi bl.a. hjælpe dig med gennem coaching, projektarbejde og individuel feedback.

Hos ista tror vi på, at vi skal ”spille hinanden bedre”, og drage nytte af vores forskellige faglige egenskaber for at opnå den største succes. Og dét gælder selvfølgelig også dig og dine kompetencer. Som elev hos os bliver du nemlig en integreret del af det team, du arbejder i, og vil blive anskuet, som en medarbejder på lige fod med dine kollegaer. Din mening tæller og vil blive hørt og vægtet i samme grad, som dem omkring dig. Dit faglige bidrag er nemlig vigtigt for os.

Dine karrieremuligheder i ista

Hos os er der en fremtid. Vi er en virksomhed i vækst og leder altid efter nye talenter. Vi gør en dyd ud af at ansætte inden for egne rækker – og vi kan love, at hvis du har organisationens bedste interesse for øje, så vil vi have det samme for dig.

En stor del af vores tidligere elever har efter deres elevtid fået job i ista. Om det også skal gælde for dig, hvad end, det er som potentiel studentermedhjælper, fastansat medarbejder eller leder, er du med at definere i din tid som elev her hos os.

Vi støtter op om hinanden

ista er en flad organisation, og det afspejler sig tydeligt i måden, vi omgås hinanden i dagligdagen. Hvor end du bevæger dig hen i firmaet, vil du altid se en åben dør. Åbenhed, hjælpsomhed og venlighed er nogle af de sociale værdier, vi vægter meget højt, og er det, du vil møde, ligegyldigt, hvem du henvender dig til, og den position de måtte have i virksomheden.

Vi arbejder i et levende kontormiljø med god stemning og en professionel atmosfære. Vi har ofte travlt, men ikke mere, end at der altid er tid til en lille snak og et godt grin.

 

Vores fremtid er grøn, hvilken farve er din?

En af de største udfordringer i dag er at være ansvarlig og varsom i omgangen med de naturlige ressourcer såsom energi og vand. Som en af verdens førende virksomheder, der tilbyder energi serviceydelser til større energi effektivitet i bygninger, hjælper vi vores kunder med at udvikle sig i en bæredygtig retning ved, at spare på energi, CO2 og omkostninger i boliger.

Over hele verden er ista’s produkter og serviceydelser med til at gøre det individuelle energi- og vandforbrug i bygninger transparent. Som resultat heraf, bliver de individuelle forbrugsmønstre håndgribelige og forståelige og dermed mulige at ændre på til fordel for miljøet.

Kontakt

Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål.

ista Danmark A/S
Att.: HR-afdelingen
Borupvang 5B
2750 Ballerup

E-mail: rekruttering@ista.dk