ista værdsætter den knowhow og viden som medarbejderne tilfører. Vi tilbyder spændende og forskellige udfordringer såvel som internationale udviklingsmuligheder. Har du lysten og evnerne, har du muligheden for hurtigt at opnå ansvar og gøre en forskel i en succesrig, mellemstor virksomhed.

Et væld af muligheder

ista er en meget varieret arbejdsplads med meget forskellige personligheder over hele verden. Her finder du ideelle betingelser for aktivt at forfine processer, dele viden i stærke teams, sikre kvalitet eller fremme udvikling. 

Hvor vil du gerne indfri dine karrieremål? Inden for IT, Produkter, Operations Management, Økonomi, Bogholderi, Marketing, HR eller Indkøb og Logistik. Hos os får du muligheden for at bruge og udvikle dine evner i specielle afdelinger, som enten er ansvarlige for den samlede internationale gruppe eller er en del af de succesfulde lokale afdelinger.

Knowhow har ingen grænser

ista arbejder i hele verden og tilbyder sine medarbejdere internationale karrieremuligheder. Ikke blot i europæiske lande som Frankrig, Danmark, Holland, Spanien, Belgien, Italien, Storbritannien og Norge, men også Brasilien, Kina, Rusland og De Forende Arabiske Emirater. Europa er istas kernemarkeder. I langt de fleste lande tilbyder ista forbrugsafhængig afregning af varme og vand, dog varierer porteføljen på nogle markeder og er tilpasset de lokale krav.

West/East/South Europe

Belgium, Czech Republic, Hungary, Netherlands, Poland, Romania, Slovakia, Italy, Spain

North Europe

Denmark, Norway, Sweden, UK

France

France

Central Europe

Austria, Germany, Luxembourg, Switzerland

Emerging Markets

Belarus, China, Russia, Turkey, UAE