Snažíme se zapojit do společensky odpovědných projektů

Jedličkův ústav a školy - projekt Remobil

Máte doma vysloužilý mobilní telefon?

Zapojte se s námi do projektu pro ochranu životního prostředí a podpořte děti a mladé lidi s tělesným postižením. Je to jednoduché – do Vaší firmy bude umístěn na dohodnutou dobu sběrný box. Shromážděné mobily slouží k opětovnému využití, kdy hendikepovaní, či jinak znevýhodněné osoby, mobilní telefony demontují na jednotlivé komponenty, které se pak předávají k dalšímu využití a recyklaci. Z každého mobilu jde navíc 10 Kč na podporu Jedličkova ústavu a škol.

Vyhodnocení projektu Remobil za rok 2015/2016

Za uplynulý rok a půl se podařilo společnými silami vybrat přes 10 000 mobilních telefonů a díky tomu získal Jedličkův ústav a školy částku v hodnotě 100 000,-Kč, kterou využil na nákup vybavení místnosti pro fyzioterapii. Společnost ista se stala jedním z partnerů a i letos se zapojila do tohoto zajímavého projektu. Chcete se také zapojit? Stačí nás kontaktovat na emailové adrese marketing@ista.cz a my Vás budeme kontaktovat.

V roce 2015 se do projektu Remobil zapojil každý druhý zaměstnanec společnosti ista a vybrali jsme společně 36 mobilních telefonů. 

Certifikát Remobil