Vårt tillvägagångssätt

Vi nätverkar med alla innovatörer inom och utanför företaget och är alltid på jakt efter nya idéer. 

Redan från början testar, ifrågasätter och förbättrar vi våra idéer tillsammans med våra kunder och partners. De bästa innovationerna väljs ut av ista för att uppnå sin fulla potential.

Erfarenheten vinner.

Hur idéer blir livskraftiga och hållbara affärsmodeller är något vi har demonstrerat med vår kärnverksamhet i årtionden. Vi har fortlöpande förbättrat våra produkter och tjänster, integrerat nya teknologier, implementerat dem globalt och systematiskt digitaliserat dem. Idag har vi en av de mest effektiva, säkra och bekväma infrastrukturer som finns i byggsektorn globalt. Den framgångshistorien ska fortsätta.

 

Vår teknologi

Vi bygger på grunden av vår avancerade teknologiska infrastruktur. Vi letar idéer som ytterligare förstärker vår kärnverksamhet. Vi ser framtiden för vår fortsatta framgång i Tingens Internet (IoT). Mycket snart kommer miljardtals enheter att prata direkt med varandra. Denna kommunikation kommer till stor del att ske i och runt byggnader. Med vår digitala infrastruktur är vi i en utmärkt position att stödja fastighetsägare och boende med smarta och intelligenta lösningar. Vi har redan över 400 000 gateways i bruk för våra kunder som länkar ihop mer än 25 miljoner uppkopplade enheter till varandra.

Låt oss optimera processer och tjänster

Vi tror att en öppen digital plattform kommer hjälpa till att göra livet lättare för våra kunder och deras hyresgäster. Inom en snar framtid kommer vi att kunna ansluta ett brett utbud av olika loT-baserade användningsområden och lösningar baserade på vår infrastruktur. Därigenom kommer processer och tjänster relaterade till byggnaderna att optimeras till fördel för alla intressenter.

Smart Map EN

Partners & Projekt

Samtidigt startar vi nya innovativa affärsmodeller, vi använder de senaste metoderna och verktygen, organiserar kreativa workshops och samarbetar med starka partners och innovativa startup företag. Allt detta över hela världen. I vår innovationsprocess fokuserar vi på lagarbete, kreativitet och snabba beslut. Vi vet också att misstag kan och ska hända. Trots allt är förståelse av misstag och att lära av dem en viktig del av vår innovationsframgång. Vår målsättning är alltid att göra livet enklare för fastighetsägare och boende. Eftersom vi vet att våra idéer bara är framgångsrika om våra kunder är nöjda.

 

”Vi letar alltid efter idéer. Vi provar, ifrågasätter och förbättrar alla idéer tillsammans med våra kunder och partners från början. Vi älskar sam-skapande!”

Dario Cohen, Head of Business Innovation & Partnering ✉

Vår plattform med facilioo

I samarbete med det Berlin-baserade startup företaget facilioo har vi startat en öppen digital plattform som kartlägger och förenklar alla processer för professionell fastighetsförvaltning.

Utforska mer här.

 

NB-IoT med Deutsche Telekom

 

Tillsammans med Deutsche Telekom genomförde vi världens största fälttest för smalband-IoT (smalband för Tingens Internet) i byggnader. Den nya nätverkstekniken fick bra resultat med mycket hög tillgänglighet och överträffade prestandan för GSM, UMTS and LTE.

Utforska white paper här.