ista bliver hørt

”Generelt gør vi meget for løbende at informere vores kunder; administratorer og lejere om problemstillinger, lovændringer eller andet, der kan have indflydelse på deres hverdag og drift. Vi søger ganske enkelt hele tiden at varetage vores kunders interesse”. Det fortæller Peter Lysdahl, afdelingschef i ista.

Senest sendte ista en orienteringsskrivelse ud til sine kunder efter både dagspressen og TV2 havde fortalt, at en række fjernvarmeværker i Danmark satte prisen op, fordi det såkaldte grundbidrag faldt væk.

ista informerede derfor sine kunder, fordi de kunne komme til at stå i en situation, hvor mange af deres lejere ville få en tillægsbetaling for deres varme, hvis ikke lejernes a conto-betaling blev reguleret i forhold til prisstigningen. Det ved vi af erfaring giver mange lejerhenvendelser, som kunne undgås.

”Vi fik mange tilbagemeldinger fra kunder, der var glade for informationen”, fortæller Peter Lysdahl. ”Så ved at informere kunne vi hjælpe vores kunder og imødekomme dem. Med andre ord: Når vi hos ista opdager en problemstilling, der har betydning for vores kunder, informerer vi dem straks”, slutter Peter Lysdahl.