Vi svarer kunderne inden for et minut

Hvad enten man ringer til ista som administrator eller som beboer får praktisk talt alle en medarbejder fra kundeservice i røret inden for et minut.

”Vi har konstant fokus på tilgængeligheden for vores kunder”, fortæller teamleder for kundecenteret, Lars Nielsen.

I istas kundecenter sidder der altid medarbejdere, der tager sig af opkald fra administratorer såvel som fra beboere, og på et wallboard kan alle i kundecenteret løbende følge med i, hvor mange kald fra kunder, der er i kø, så man hele tiden kan optimere.

”Svartiderne betyder meget for os. Man ved jo selv, hvor irriterende det kan være at vente flere minutter i en telefonkø, og selv om 98% af kunderne får svar inden for et minut, arbejder vi løbende på at forbedre os”, fastslår Lars Nielsen, der fortæller, at grunden til, at beboere oftest kontakter istas kundeservicemedarbejdere, er, når de har spørgsmål til den regning, de lige har modtaget. De rammes på pengepungen og vil gerne have en forklaring, ligesom de spørger ind til, hvordan de kan bruge den adgang, de har til istaonline. ”Administratorerne derimod søger rådgivning i forhold til regnskaberne, hvordan de skal indberette oplysninger til os, og hvordan de eksempelvis skal anvende istaonline til at indberette regnskaber”, slutter Lars Nielsen.