symphonic® 3 rádiókommunikációs rendszer

 

A fogyasztási adatok megbízható, pontos, egyszerű és kényelmes elszámolása

Rádiókommunikációs technológiánkkal maximális kényelmet és rugalmasságot kínálunk a hőenergia és a víz fogyasztásarányos elszámolására. A fűtési költségmegosztók, hőmennyiség- és vízmérők adataikat rádiójelek segítségével továbbítják, így nincs szükség a lakáson belüli leolvasásra.

Rádiós moduljainkkal egyszerűen csatlakoztathatók az eszközök a rádiókommunikációs rendszerhez

Kommunikációs modul

A memonic 3 radio net kommunikációs egység a symphonic 3 rádiókommunikációs rendszerünk központi adatgyűjtője, ami biztosítja az összeköttetést a rádiókommunikációs készülékek és a mobil rádióhálózat között.

Rádiós modul a vízmérőkhöz

A pulsonic 3 radio net rádiós modul a hagyományos készülékekhez csatlakoztatva, lehetővé teszik azok integrálását a rádiókommunikációs rendszerünkbe. A pulsonic 3 radio net  begyűjti a mért adatokat és rádiójelként továbbítja azokat. A korábban telepített vízmérők is könnyedén integrálhatók a rádiókommunikációs rendszerbe.

Rádiós modul a hőmennyiségmérőkhöz

Az optosonic 3 radio net rádiós modul egy adókészülékkel fölszerelve lehetővé teszi a hagyományos sensonic II hőmennyiségmérő  rádiókommunikációs rendszerbe való csatlakozását. Az optosonic 3 radio net egyszerűen kapcsolódik a sensonic II optikai felületéhez, begyűjti a mért adatokat és rádiójelként továbbítja azokat. A korábban telepített hőmennyiségmérők is könnyedén integrálhatók a rádiókommunikációs rendszerbe.

Jeltovábbító (erősítő)

A jeltovábbító (erősítő) a mérőkészülékek adatait erősíti fel és továbbítja a rádiókommunikációs rendszeren belül. Segítségével a közvetlenül el nem érhető, a többi készüléktől távolabb levő mérők is a rendszer részévé válnak.