ista Magyarország Kft.

Az ista nemzetközi energiahatékonysági szolgáltatóként, több mint 115 éves tapasztalattal rendelkezik a fűtési költségmegosztók értékesítése és a fogyasztásarányos költségelszámolások terén.

Kényelmes és modern megoldások

Világszerte 24 országban, több mint 12 millió fogyasztónál közel 50 millió mérőkészüléket (fűtési költségmegosztótvízmérőt és hőmennyiségmérőt) üzemeltetünk.

Az ista története az 1920-as évekre nyúlik vissza, amikor először jelentkezett igényként a háztartások energiafogyasztásának egyéni méréssel való meghatározása.

Az ista Magyarország Kft. 1996-ban kezdte meg működését. Budapesti székhelyünk mellett természetesen az egész országban Ügyfeleink rendelkezésére állunk.

A magyarországi távfűtéssel ellátott épületek (többségében elöregedett) fűtési rendszereiben társaságunk nemcsak a fűtési költségmegosztók felszerelését és telepítését végzi el, hanem a lakóközösség igénye alapján a fűtés szekunder oldalának teljes korszerűsítésére is vállalkozik. Termosztatikus radiátorszelepek beszerelésével, a fűtési rendszer megfelelő átalakításával és beszabályozásával nemcsak mérhetővé, hanem egyénileg szabályozhatóvá, így komfortosabbá és takarékosabbá válik az épületek fűtési rendszere, kontrollálható a lakások hőenergia-fogyasztása.

Az így korszerűsített lakásokban a hő-, és vízfogyasztás mérése és társaságunk pontos, fogyasztásarányos költségelszámolása által a lakók jelentős energia-, és pénzbeli megtakarítást érhetnek el.

Szakembereink és szakmai tapasztalatunk a kulcsa az ista sikerének.

Magas minőség, tartós termékek, széles szolgáltatási kínálat, szorosan együttműködő szolgáltatói állomások és megbízható szállítói szolgáltatás jellemzi társaságunkat. Emellett magasan képzett munkatársaink hozzáértő, barátságos Ügyfélkezelése is az oka annak, hogy ma már az ista név kiváló minőséget jelent a fogyasztásarányos elszámolást végző szolgáltatók területén.

Ügyfélszolgálatunk méltán országosan jó hírű és kiemelkedően jól teljesít, hiszen évente közel 1.000 munkaórát fordítunk arra, hogy hozzánk forduló Ügyfeleink kérdéseit megválaszoljuk, esetleges problémáit kezeljük. Ez a hatalmas szám (munkanaponként közel négy óra időtartam) természetesen nemcsak a társaságunk tevékenységi körébe tartozó kérdések körét jelenti, hanem távhőszolgáltatókhoz, illetve vízművekhez kapcsolódó, valamint épületgépészeti témák is előkerülnek igen gyakran.

Személyre szabottan segítünk felmérni, kiválasztani, megtervezni és kivitelezni az Önök lakóközössége számára legmegfelelőbb szabályozási és mérési megoldásokat.

Energiahatékonysági, költségcsökkentési kérdéseivel keresse bizalommal szakértő munkatársainkat!

Elérhetőségeink

 

Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el

Panaszkezelési szabályzatunkat ide kattintva olvashatja el

Alvállalkozóink listáját ide kattintva olvashatja el