Alapszolgáltatásaink

Társaságunk az ista Magyarország Kft. mérés-, és szabályozástechnikával, fűtési költségmegosztással, víz-, és hőmennyiségméréssel, illetve lakóépületek fűtési rendszerének szekunder oldali korszerűsítésével foglalkozik.

A magyarországi távhővel ellátott, illetve házközponti fűtésű épületek (többségében elöregedett) fűtési rendszereiben társaságunk nemcsak a fűtési költségosztók felszerelését és telepítését végzi el, hanem a lakóközösség igénye alapján a fűtés szekunder oldalának teljes korszerűsítésére is vállalkozik. Termosztatikus radiátorszelepek beszerelésével, a fűtési rendszer megfelelő átalakításával és beszabályozásával nemcsak mérhetővé, hanem egyénileg szabályozhatóvá, így komfortosabbá és takarékosabbá válik az épületek fűtési rendszere, kontrollálható a lakások hőenergia-fogyasztása.

Az így korszerűsített lakásokban a hő-, és vízfogyasztás mérése és társaságunk pontos, fogyasztásarányos költségelszámolása által a lakók jelentős energia-, és pénzbeli megtakarítást érhetnek el.

Cél: az ösztönzés, az egyéni fogyasztásmérés „azért fizetek, amit elfogyasztottam és ha kevesebbet fogyasztok, kevesebbet is fizetek

Tanácsadás, energiamenedzsment

Díjtalan helyszíni felméréssel és konzultációval segíthetünk társasházak, lakásszövetkezetek, ingatlankezelők és -üzemeltetők energiahatékonysági kérdéseinek megoldásában.

Érdeklődését köszönettel vesszük, melyhez kérjük használja a honlapunkon lévő <link hu kapcsolat kapcsolatfelveteli-adatlap _self>kapcsolatfelvételi adatlapot, vagy keresse szakértő munkatársainkat!