Vi gør energi transparent

ista er en af verdens førende virksomheder inden for energi serviceydelser til optimering af energi effektivitet i bygninger – især i bolig- og erhvervsejendomme. Vi gør det individuelle energi- og vandforbrug transparent.

What we do at ista

Forbrugsmåling og -afregning

Vi hjælper ejendomsadministratorer, ejere og beboere over hele verden med at måle, visualisere, afregne og administrere individuelt energi- og vandforbrug. I dag er ista repræsenteret i 24 lande inkl. Kina, Rusland, De forenede Arabiske Emirater og de fleste europæiske lande.

Som grundlag for dette bruger vi hardware komponenter baseret på ultramoderne radioteknologi. Dette inkluderer radiobaseret

  •  varmefordelingsmålere
  •  vandmålere
  •  varmemålere
  •  aflæsningssystemer
     

Transparens med energistyring

Vi leverer energiomstilling til vores kunder og beboere. Med istas energistyringssystem bliver alle forbrugsdata visualiseret ved hjælp af radioteknologi på en online portal eller på en app. Således bliver det muligt for den enkelte beboer, at følge sit eget forbrug og justere dette efter behov. Med få investeringer kan man reducere udgifterne til energi og CO2 - afhængigt af individuelle krav.

 

Pålidelig og sikker

ista hjælper med at gøre hjemmet mere sikkert og komfortabelt. Med vores røgalarmer er vi med til at redde liv. istas røgalarm er fjernkontrolleret – det vil sige at funktionaliteten kontrolleres og testes, uden at nogen skal have adgang til lejligheden. Vi har også fokus på indeklimaet. Vores fugtmålere gør det nemt for beboerne at undgå fugt og skimmelsvamp, og dermed opretholde et sundt indeklima.

Hvordan fungerer varmefordeling?

Hvordan fungerer varmefordeling? Hvorfor sparer jeg energi og penge på varmefordeling?
Denne video viser dig hvordan, og også hvordan energi bliver gennemsigtig.