istaNyt kundtidning

istaNyt är ett kundmagasin där vi kontinuerligt ger dig användbar kunskap som du kan använda i ditt dagliga liv som fastighetschef.

Om du vill få istaNyt via e-post (på danska) kan du anmäla dig via den här länken. Då får du det rätt i din inkorg varje gång den kommer ut.

Prenumerera på nyhetsbrev

Läs den senaste utgåvan av istaNyt (på danska)

Bæredygtighed er en del af istas DNA, og ista vil være endnu grønnere. Det er målet både nationalt og internationalt. For at understrege det, kalder vi dette nummer af istaNyt for vores ”Den grønne udgave”. I ista har vi valgt at gå forrest i kampen for et bedre miljø på verdensplan. Som de første i branchen har vi sikret os, at vi internationalt gør alt for at leve op til målene i vores bæredygtighedsstrategi ved at binde os selv økonomisk op på vores bæredygtighedsmål.

Denne gang kan du bl.a. læse at det fra 2022 bliver et krav, at forbrugerne skal modtage forbrugsoplysningerne en gang om måneden. Du kan også læse om, hvordan ista arbejder med 7 Verdensmål og har optaget et bæredygtigt lån, hvor renten er direkte afhængig af, om ista opfylder målene i virksomhedens bæredygtighedsstrategi.

Läs tidigare utgåvor här

Läs tidigare utgåvor här

istaNyt 2021
istaNyt 2020
istaNyt 2019
istaNyt 2018
istaNyt 2017