Tag affære før skaden sker

Med en fugtmåler kan beboerne selv justere adfærden, så indeklimaet hele tiden er i orden. Administrator kan følge luftfugtigheden på Varmekontrol online.

Røgalarmer redder liv

istas fjernkontrollerede røgalarm er blandt de sikreste og mest avancerede på markedet. Alarmernes vigtigste funktioner kontrolleres via istas trådløse radionet.

GDV-godkendt vandmåler

domaqua® m er en vandmåler med god præcision til en fornuftig pris. Den er godkendt til drikkevand (koldt vand) og lever op til lovens krav om miljø og forbrugersikkerhed.

Om Varmekontrol

Varmekontrol har siden 1958 udarbejdet varme- og koldtvandsregnskaber overalt i landet for boligselskaber, ejer- og andelsforeninger, private ejere af udlejningsejendomme og erhvervsvirksomheder. Vi har lige fra starten lagt vægt på at være førende indenfor kvalitet, service og fleksibilitet.

Siden 2006 har Varmekontrol været en del af ista Danmark A/S, som er en del af ista International GmbH. ista er den ledende producent af alle former for varme- og vandmålere i Europa. Endvidere opfylder ista's produkter til fulde Varmekontrols krav til kvalitet og fleksibilitet og selvfølgelig også myndighedernes krav til typegodkendelse.