Let forbrugsafregning

Øget gennemsigtighed i anvendelsen af energi

Læs mere

Fremtiden er trådløs

Forbrugsaflæsning - let, præcist og komfortabelt

Læs mere

Energi management

Effektiv administration af energiforbruget

Læs mere

Trådløs aflæsning = hurtigere regnskaber

Vælger du trådløs forbrugsaflæsning er du sikret både hurtigere og mere præcise regnskaber. Fordi aflæsningerne sker automatisk, kan vi levere dine regnskaber inden for 30 dage, og 99,9% af afregningerne er baseret på faktiske målinger.

 

 

Skærpede krav til forbrugerinformation

Er du varmeleverandør: udlejer, administrator eller bestyrelse, skal du fremover stille flere oplysninger til rådighed for forbrugerne end i dag. Det sker i forbindelse med Sikkerhedsstyrelsens nye bekendtgørelse for varmefordelingsmålere, der erstatter kravet om et kontrolsystem med kontrolmanual.

 

 

 

Fugtmåler

Tag affære før skaden sker

Med en fugtmåler i boligen kan beboerne selv justere adfærden, så indeklimaet hele tiden er i orden og skimmelsvamp forebygges. Administrator kan følge udviklingen i luftfugtigheden på Varmekontrol online. Det gør det let at tage affære, før skaden sker.

Røgalarm

Øget brandsikkerhed og tryghed

Varmekontrols fjernovervågede røgalarmer hører til blandt de sikreste på markedet. Alarmernes vigtigste funktioner overvåges via vores trådløse radionet. Samtidig gennemføres løbende funktionstest, der sikrer, at røgalarmerne altid er vedligeholdte og virker, som de skal.

De rette informationer og tilbud til dig:

Om os

Om Varmekontrol

Varmekontrol er en del af ista, som er en af verdens førende virksomheder, der tilbyder energi serviceydelser til optimering af energi effektivitet i bygninger – især i bolig- og erhvervsejendomme.
Vi gør det individuelle energi- og vandforbrug gennemsigtigt.

Løsninger

Løsninger

Vores løsninger bidrager til at spare energi og reducere CO2-forbruget. De hjælper ejendomsadministratorer, ejere og beboere over hele verden med at måle, visualisere, afregne og administrere individuelt
energi- og vand forbrug.

Info

Infocenter

I informationscentret finder du relevante oplysninger om emner relateret til energistyring, forbrugsafregning og radiobaseret aflæsning. Fra brochurer, info om gældende lovgivning, FAQ's til nyttige
sparetips og nyhedsbrev.