Fugtmåler

Tag affære før skaden sker

Med en fugtmåler i boligen kan beboerne selv justere adfærden, så indeklimaet hele tiden er i orden og skimmelsvamp forebygges. Administrator kan følge udviklingen i luftfugtigheden på Varmekontrol online. Det gør det let at tage affære, før skaden sker.

Røgalarm

Øget brandsikkerhed og tryghed

Varmekontrols fjernovervågede røgalarmer hører til blandt de sikreste på markedet. Alarmernes vigtigste funktioner overvåges via vores trådløse radionet. Samtidig gennemføres løbende funktionstest, der sikrer, at røgalarmerne altid er vedligeholdte og virker, som de skal.

De rette informationer og tilbud til dig:
Om os

Om Varmekontrol

Varmekontrol er en del af ista, som er en af verdens førende virksomheder, der tilbyder energi serviceydelser til optimering af energi effektivitet i bygninger – især i bolig- og erhvervsejendomme.
Vi gør det individuelle energi- og vandforbrug gennemsigtigt.

Løsninger

Løsninger

Vores løsninger bidrager til at spare energi og reducere CO2-forbruget. De hjælper ejendomsadministratorer, ejere og beboere over hele verden med at måle, visualisere, afregne og administrere individuelt
energi- og vand forbrug.

Info

Infocenter

I informationscentret finder du relevante oplysninger om emner relateret til energistyring, forbrugsafregning og radiobaseret aflæsning. Fra brochurer, info om gældende lovgivning, FAQ's til nyttige
sparetips og nyhedsbrev.