Varmekontrol som arbejdsgiver

Varmekontrol er en del af ista koncernen, hvis styrke er en position som international markedsleder. 4.775 medarbejdere i 24 lande får hver dag deres personlige karrieremål opfyldt hos ista.

Vi arbejder i flere europæiske lande som Frankrig, Danmark, Holland, Spanien og Polen. Varmekontrol er også repræsenteret udenfor Europa i Kina og Rusland.

Hovedkontoret, ista International GmbH, ligger i Essen. Er du interesseret i en international karriere, giver vores globale netværk dig mange muligheder. I kraft at vores position som international markedsleder kan vi tilbyde dig sikkerhed i form af en succesfuld virksomhed, og dynamik i form af et spændende marked.

Et velafbalanceret liv

Hos Varmekontrol lægger vi stor vægt på, at der er balance i tingene. Vi tror på, at toppræstationer kun kan ydes hvis balancen er rigtigt, og når vores medarbejdere kan føre et velafbalanceret arbejdsliv og privatliv.

Vi kan lide af møde nye udfordringer. Men den energi, der bruges, skal genoplades gennem afslappende perioder.

Tillid skaber fleksibilitet

Vi tilbyder vores medarbejdere forskellige muligheder for at sikre en sund balance mellem de professionelle udfordringer og privatlivet. F.eks. har vi i de fleste lande fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemmefra. Vores erfaring viser, at friheden til at administrere egen tid øger effektiviteten og bidrager til team spirit i arbejdsmiljøet.

Fokus på sundhed

Er der noget mere vigtigt i livet end sundhed? Hvis vi har det godt, fungerer vores private og professionelle liv bedre. Varmekontrols sundhedsprogram koncentrerer sig om medarbejdernes ve og vel, og er sammensat af en pakke med attraktive tilbud. Det omfatter bl.a. massageordninger, stresskurser, sportsaktiviteter og medlemskab i fitness klubber. Varmekontrol er en arbejdsplads, som ikke kun vil udvikle din viden og dine evner, men også dit ve og vel.

Vores vision: bæredygtige løsninger

I kraft af vores serviceydelser er Varmekontrol nøglepartner for ejendomsbranchen, hvor vi hjælper med at reducere energirelateret CO2-udledning med op til 25%. Ved hjælp af forbrugsafhængig afregning reducerer vi energiforbruget med gennemsnitligt 15%. Det  svarer til 1.800.000 ton CO2 pr. år.

Varmekontrol tilbyder allround know-how

Vi tilbyder ejendomsadministratorer, ejere og energiselskaber en række højteknologiske og præcise målere, som vi monterer. Vi måler det individuelle forbrug af vand, varme, køling, gas, elektricitet og tilhørende udgifter, og analyserer data fra målingerne. Varmekontrol understøtter hele processen – fra levering, montering og idriftsættelse af målerne til forbrugsafhængig afregning. Denne brede vifte af opgaver giver vores medarbejdere en lang række varierede og spændende udfordringer.

Bæredygtighed og socialt engagement

Vores handlinger er ikke kun styret af vækst, innovativ styrke og kundefokus, men også af bæredygtighed. Det har været en del af Varmekontrols forretningsmodel i årtier og er strategisk forankret i virksomheden.

Bæredygtighed er en del af Varmekontrols forretningsmodel og er strategisk forankret i virksomheden. Vi tror på ideen om, at respekt og bæredygtige handlinger i virksomheden er nøglen til vores succes. Derudover betyder succes for os, at tage ansvar – både socialt, miljømæssigt og økonomisk.