Vand- og varmeregnskaber

Vand- og varmeregnskaber i sikre hænder

Som administrator er der nok at se til. Ved at overlade vand- og varmeregnskabet til os får du ikke kun bedre tid til andre opgaver, men også sikkerhed for:

  • Overskuelige regnskaber, der er til at forstå
  • Korrekt fordeling efter den enkeltes forbrug
  • Vi svarer på dine og alle beboernes spørgsmål om vand og varme
    - ring til Administrator- eller Beboerlinjen
  • En guide til, hvordan du læser vand- og varmeregnskabet

Vil du gerne slippe for papirarbejdet, hjælper vi dig med at udarbejde ejendommens vand- og varmeregnskab. Som administrator får du det samlede regnskab - plus en separat opgørelse til hver enkelt beboer. Vores specialuddannede medarbejdere sikrer, at ikke bare udgifterne til vand- og varmeforbruget, men også ejendommens øvrige fællesomkostninger, bliver fordelt korrekt.

Hjælp til både private boliger og erhvervslejemål

Har du behov for at få udarbejdet kombinerede regnskaber for ejendomme med både beboelses- og erhvervslejemål, klarer vi også det. I erhvervsejendomme kan vi i regnskabet indarbejde udgifter til f.eks. vagtordninger, rengøring og vicevært.

Mere information

Vidste du at ...

... alle varmemålere i følge loven skal være omfattet af et kontrolsystem. Du kan få Varmekontrol til at vedligeholde ejendommens kontrolsystem. Så er du sikker på, at systemet lever op til lovens krav og at målerne fungerer, som de skal.