Analysér og optimér driften

Med ista MinuteView kan ejendommens energisystemer følges real time og proaktive alarmer skræddersyes, så nedetid og ressourcespild undgås.

  • Fjernaflæsning af varme, vand, el, køling og fugt
  • Visning af data fra målere
  • Visning af tendenser i ydeevne
  • Visualisering af temperatur- og kølingsforhold
  • Skræddersy alarmer med egne grænseværdier
  • Alarmer på SMS eller e-mail

Visning af energidata – hvor og når som helst

ista MinuteView er et brugervenligt og webbaseret system til driftsovervågning og optimering af varme, vand, el, luftfugtighed og køling. Det viser, som standard, én times energidata fra ejendommene, når og hvor det ønskes – på computer, tablet eller smartphone. Derudover er der mulighed for at aktivere et forbrugsbudget for hver måler, med angivelse af månedlige bugdetforbrug.

Ved hjælp af historiske data kan ejendommens forbrug let analyseres og optimeres – se fx tendenser i ydeevne og fejl, som for lav fjernvarmeafkøling og meget mere.

Skræddersy og få alarmer på SMS eller e-mail

Systemet fjernaflæser målerne og analyserer data, som vises i letforståelige grafer og displays. Alarmer kan skræddersyes ud fra egne ønsker til grænseværdier og sendes til relevant personale på SMS eller e-mail, hvis værdierne overskrides eller der opstår uventede hændelser. Det gør det muligt at sætte hurtigt ind mod generende nedetid og dyrt ressourcespild.

Log på ista MinuteView

Er du kunde hos Varmekontrol med adgang til ista MinuteView kan du logge ind her.

 

 

Kontakt Varmekontrol

Kontakt Varmekontrol på telefon 96 30 24 44 eller send en e-mail til v@rmekontrol.dk for mere information.