Fordelingsmåling

Intelligente målesystemer

Fordelingsmåling er den omkostningsbevidste fordeling af udgifter i en beboelsesejendom. Energileverandøren leverer energien, Varmekontrol måler og fordeler. Hver lejer får en afregning på det individuelle energiforbrug uanset om det er varme eller varmt vand. Udlejeren modtager en samlet afregning for hele ejendommen. Derved skaber Varmekontrol transparens og fremmer energieffektiviteten. For kun, når man ved hvad man bruger, kan man spare på energien.

På grund af den fortsatte udvikling på det tekniske område, er det også nødvendigt, at finde nye løsninger indenfor fordelingsmåling, der opfylder lejerens interesser. Varmekontrols løsninger bygger på en omfattende  radioteknologi der kan opsamle relevante data. Fordelen for dig: det er ikke længere nødvendigt at aflæseren skal ind i lejligheden. Med Varmekontrols intelligente teknologi kan man hver måned overvåge og visualisere sine forbrugsdata – også via en app. Med www.istaonline.dk kan forbrugsdata overvåges på smartphone eller tablet.

Varmekontrols radioteknologi giver mulighed for effektivitetsforbedring på en bæredygtig måde. Med forbrugsanalysen er der yderligere potentiale til at spare energi.

Sådan fungerer fordelingsmåling

På grund af energisparepotentialet med fordelingsmåling, skal de europæiske medlemslande ifølge det Europæiske Energi Effektivitets Direktiv (EED) vedtage rammerne for en passende implementering inden midten af 2014.
Selve implementeringen skal gennemføres senest i starten af 2017.