What we do at ista

Forbrugsmåling og -afregning

Varmekontrol har siden 1958 udarbejdet varme- og koldtvandsregnskaber overalt i landet for boligselskaber, ejer- og andelsforeninger, private ejere af udlejnings-ejendomme og erhvervsvirksomheder. Vi har lige fra starten lagt vægt på at være førende indenfor kvalitet, service og fleksibilitet.

I starten var det udelukkende regnskabsudførelse og vedligeholdelse af de eksisterende måleinstallationer vi beskæftigede os med. Men efterhånden som forespørgslerne på nye målere blev flere, blev det hurtigt klart at vi skulle sælge ”vores egen” måler.

Siden 2006 har Varmekontrol været en del af ista Danmark A/S, som er en del af ista International GmbH. ista er den ledende producent af alle former for varme- og vandmålere i Europa. Endvidere opfylder ista's produkter til fulde Varmekontrols krav til kvalitet og fleksibilitet og selvfølgelig også myndighedernes krav til typegodkendelse.

I dag består Varmekontrol af en hovedafdeling i Aalborg. Endvidere er der tilknyttet montører og aflæsere rundt om i landet. Det er vores målsætning at Varmekontrol skal ...

  • udarbejde forbrugsregnskaber af højeste kvalitet.
  • være teknisk førende i branchen indenfor aflæsning og udarbejdelse af forbrugsregnskaber.
  • være en attraktiv arbejdsplads for medarbejderne.
  • levere og montere produkter af høj kvalitet.
  • til stadighed udvikle sine serviceydelser.
  • skabe merværdi for kunden via et højt viden og serviceniveau.

Transparens med energistyring

Vi leverer energiomstilling til vores kunder og beboere. Med Varmekontrols energistyringssystem bliver alle forbrugsdata visualiseret ved hjælp af radioteknologi på en online portal eller på en app. Således bliver det muligt for den enkelte beboer, at følge sit eget forbrug og justere dette efter behov. Med få investeringer kan man reducere udgifterne til energi og CO2 - afhængigt af individuelle krav.

 

Pålidelig og sikker

Varmekontrol hjælper med at gøre hjemmet mere sikkert og komfortabelt. Med vores røgalarmer er vi med til at redde liv. Varmekontrols røgalarm er fjernkontrolleret – det vil sige at funktionaliteten kontrolleres og testes, uden at nogen skal have adgang til lejligheden. Vi har også fokus på indeklimaet. Vores fugtmålere gør det nemt for beboerne at undgå fugt og skimmelsvamp, og dermed opretholde et sundt indeklima.

Hvordan fungerer varmefordeling?

Hvordan fungerer varmefordeling? Hvorfor sparer jeg energi og penge på varmefordeling?
Denne video viser dig hvordan, og også hvordan energi bliver gennemsigtig.