Forbrugsafregning: Øget gennemsigtighed i anvendelsen af energi

Den årlige forbrugsafregning til beboerne er en udfordrende opgave. Hos Varmekontrol tilbyder vi kundetilpassede løsninger, der gør dette arbejde nemt og effektivt.

Verbrauchsabrechnung der Betriebskosten von ista

Fordelingsregnskaber

Få mere tid - lad Varmekontrol klare regnskabet

Ifølge loven skal udgifter til varme og varmt vand fordeles på baggrund af individuel måling af den enkelte beboer eller erhvervslejemåls forbrug, hvis der i ejendommen er tilsluttet flere brugere til et fælles varmeanlæg.

Ved at lade Varmekontrol udarbejde vand- og varmeregnskaber til private lejere og forbrugsregnskaberfor erhvervslejemål, opnår du mange fordele:

 • Hurtig levering af regnskaber
 • Præcise måleraflæsninger
 • Professionel rådgivning
 • Mindst mulig administration for jer

Trådløs målinger - præcise og hurtige regnskaber

Er ejendommens målere tilsluttet Varmekontrols trådløse aflæsningssystem, symphonic®, baseres mindst 99% af alle afregninger på de faktiske målinger. Det giver meget retvisende og hurtige regnskaber. Vi leverer 60% af regnskaberne indenfor 9 dage, og 90% inden for 30 dage.

Dine regnskaber i trygge hænder

Med Varmekontrol som partner er dine regnskaber i trygge hænder. Vi sørger for, at lovgivningen overholdes og leverer overskuelige regnskaber, der er til at forstå.

Spørgsmål?

Er du ansvarlig for ejendommens vand- og varmeregnskab, og har du spørgsmål til forbrugsregnskabet? Så ring til Varmekontrol på 96 30 24 44 eller send en mail til v@rmekontrol.dk.

Sådan bliver varmeregningen til

Hvordan fungerer varmefordeling? Hvorfor sparer jeg energi og penge på varmefordeling?
Denne video viser dig hvordan, og også hvordan varmeregningen bliver til.

 

Vand- og varmeregnskabet, beboelsesejendomme

Regnskabet i sikre hænder

Som administrator er der nok at se til. Ved at overlade vand- og varmeregnskabet for dine beboelsesejendomme til Varmekontrol, får du ikke kun bedre tid til andre opgaver, men også:

 • Overskuelige vand- og varmeregnskaber, der er til at forstå
 • Korrekt fordeling af den enkeltes forbrug
 • En online guide til, hvordan vand- og varmeregnskabet læses
 • Svar på spørgsmål

Som administrator får du det samlede regnskab - plus en separat opgørelse til hver enkelt beboer. Vores specialuddannede medarbejdere sikrer, at udgifterne til vand- og varmeforbruget bliver fordelt korrekt.

Hjælp til både private boliger og erhvervslejemål

Har du behov for at få udarbejdet kombinerede regnskaber for ejendomme med både beboelses- og erhvervslejemål, klarer vi også det. I regnskaber til erhvervslejemål kan vi indarbejde udgifter til f.eks. vagtordninger, rengøring og vicevært.

Forbrugsregnskaber, erhvervslejemål

Hvordan ønsker du dine regnskaber sammensat?

Administrerer du erhvervslejemål, kan du i lejekontrakten aftale, hvilke udgifter dit forbrugsregnskab skal omfatte. Udover vand og varme, kan Varmekontrol også indarbejde udgifter til f.eks. vagtordninger, rengøring og vicevært eller andre fællesudgifter.

 • Overskuelige forbrugsregnskaber, der er til at forstå
 • Afregning af udgifter tilpasset den aktuelle situation
 • En online guide til, hvordan forbrugsregnskabet læses
 • Svar på spørgsmål

Kontakt os  på 96 30 24 44 eller v@rmekontrol.dk og få rådgivning om, hvordan dine regnskaber kan sammensættes, så de bliver så præcise som muligt.

Skærpede krav til øget forbrugerinformation

Er du varmeleverandør – dvs. udlejer, administrator eller bestyrelse – er kravene til de oplysninger, du skal stille til rådighed for forbrugerne blevet skærpet.