Verbrauchsabrechnung der Betriebskosten von ista

Fordelingsregnskaber

Få mere tid - lad Varmekontrol klare regnskabet

Ifølge loven skal udgifter til varme og varmt vand fordeles på baggrund af individuel måling af den enkelte beboer eller erhvervslejemåls forbrug, hvis der i ejendommen er tilsluttet flere brugere til et fælles varmeanlæg.

Ved at lade Varmekontrol udarbejde vand- og varmeregnskaber til private lejere og forbrugsregnskaberfor erhvervslejemål, opnår du mange fordele:

 • Hurtig levering af regnskaber
 • Præcise måleraflæsninger
 • Professionel rådgivning
 • Mindst mulig administration for jer

Trådløs målinger - præcise og hurtige regnskaber

Er ejendommens målere tilsluttet Varmekontrols trådløse aflæsningssystem, symphonic®, baseres mindst 99% af alle afregninger på de faktiske målinger. Det giver meget retvisende og hurtige regnskaber. Vi leverer 60% af regnskaberne indenfor 9 dage, og 90% inden for 30 dage.

Dine regnskaber i trygge hænder

Med Varmekontrol som partner er dine regnskaber i trygge hænder. Vi sørger for, at lovgivningen overholdes og leverer overskuelige regnskaber, der er til at forstå.

Spørgsmål?

Er du ansvarlig for ejendommens vand- og varmeregnskab, og har du spørgsmål til forbrugsregnskabet? Så ring til Varmekontrol på 96 30 24 44 eller send en mail til v@rmekontrol.dk.

Sådan bliver varmeregningen til

Hvordan fungerer varmefordeling? Hvorfor sparer jeg energi og penge på varmefordeling?
Denne video viser dig hvordan, og også hvordan varmeregningen bliver til.

 

Vand- og varmeregnskabet, beboelsesejendomme

Regnskabet i sikre hænder

Som administrator er der nok at se til. Ved at overlade vand- og varmeregnskabet for dine beboelsesejendomme til Varmekontrol, får du ikke kun bedre tid til andre opgaver, men også:

 • Overskuelige vand- og varmeregnskaber, der er til at forstå
 • Korrekt fordeling af den enkeltes forbrug
 • En online guide til, hvordan vand- og varmeregnskabet læses
 • Svar på spørgsmål

Som administrator får du det samlede regnskab - plus en separat opgørelse til hver enkelt beboer. Vores specialuddannede medarbejdere sikrer, at udgifterne til vand- og varmeforbruget bliver fordelt korrekt.

Hjælp til både private boliger og erhvervslejemål

Har du behov for at få udarbejdet kombinerede regnskaber for ejendomme med både beboelses- og erhvervslejemål, klarer vi også det. I regnskaber til erhvervslejemål kan vi indarbejde udgifter til f.eks. vagtordninger, rengøring og vicevært.

Forbrugsregnskaber, erhvervslejemål

Hvordan ønsker du dine regnskaber sammensat?

Administrerer du erhvervslejemål, kan du i lejekontrakten aftale, hvilke udgifter dit forbrugsregnskab skal omfatte. Udover vand og varme, kan Varmekontrol også indarbejde udgifter til f.eks. vagtordninger, rengøring og vicevært eller andre fællesudgifter.

 • Overskuelige forbrugsregnskaber, der er til at forstå
 • Afregning af udgifter tilpasset den aktuelle situation
 • En online guide til, hvordan forbrugsregnskabet læses
 • Svar på spørgsmål

Kontakt os  på 96 30 24 44 eller v@rmekontrol.dk og få rådgivning om, hvordan dine regnskaber kan sammensættes, så de bliver så præcise som muligt.

Skærpede krav til øget forbrugerinformation

Er du varmeleverandør – dvs. udlejer, administrator eller bestyrelse – er kravene til de oplysninger, du skal stille til rådighed for forbrugerne blevet skærpet.