Lækagekontrol

Få besked om lækager og spar penge

  • Få besked på mail eller SMS om kritiske lækager
  • Reducér vandspild til gavn for miljøet
  • Spar beboere for dyre efterregninger
  • Se oversigt over alle lækager på istaonline.dk

Overvåger vandforbruget døgnet rundt

En dryppende vandhane eller et toilet, der løber, kan hurtigt blive en dyr fornøjelse for ejendommens beboere.

Med Varmekontrols lækagekontrol er det muligt at reagere på lækager. Ejendommens vandforbrug fjernovervåges via et trådløst radiomodul, der registrerer, hvis der bruges vand på tidspunkter, hvor der ikke bør være noget forbrug, eller hvis forbruget overstiger en selvvalgt forbrugsgrænse.

Lækagekontrol kan tilsluttes alle Varmekontrols nyere vandmålere. Er der ikke installeret vandmålere i de enkelte lejemål, kan lækagekontrollen installeres på ejendommens stigstrenge.

Lækageoversigt og alarmer på mail og SMS

Lækager kan følges på istaonline.dk, hvor der også kan sættes alarmer med selvvalgte forbrugsgrænser, som sendes automatisk til fx ejendommens vicevært eller administrator via mail eller SMS, så der kan sættes ind mod vandspild.

Forbrugsanalyse

- hvordan bruges vandet i ejendommen?

  • Få overblik over ejendommens vandforbrug på istaonline.dk
  • Opret skræddersyede alarmer og følg forbruget i udvalgte boliger
  • Undgå overforbrug og vandspild til gavn for miljøet
  • Spar beboere for dyre efterregninger

Et stort vandforbrug kan være udtryk for, at der bor mange mennesker i en bolig, men det kan i værste fald også betyde, at der er en lækage, som hurtigt kan blive dyr for både beboere og miljø. Varmekontrols forbrugsanalyse giver let overblik over, hvordan vandforbruget i ejendommen fordeler sig.

Følg og analysér vandforbruget på istaonline.dk

Ejendommens vandforbrug overvåges via et trådløst radiomodul, der registrerer forbruget hvert 20. minut døgnet rundt. Det kan tilsluttes alle Varmekontrols nyere vandmålere.

Værdierne kan aflæses på istaonline.dk, der viser diagrammer over vandforbruget i de enkelte boliger. Det gør det nemt at vurdere, om forbruget ser realistisk ud – om det ligger inden for normalen i forhold til antallet af beboere – eller om der kan være opstået en lækage.

Sæt dine egne alarmer

Er der boliger, der ønskes monitoreret i en periode, er det muligt at oprette forbrugsalarmer på istaonline.dk. Alarmerne kan oprettes med systemets standardværdier eller skræddersyes med egne værdier, og sendes via mail eller SMS til fx vicevært, driftschef eller administrator.

Kontakt Varmekontrol

Kontakt Varmekontrol på telefon 96 30 24 44 eller send en e-mail til v@rmekontrol.dk for mere information.