Ledelse

Som leverandør til ejendomsbranchen ser vi det som vores pligt at udvikle produkter og services, der matcher kundernes krav, samtidig med at de beskytter de naturlige ressourcer.

Varmekontrol

Torben Matiasen

Direktør

Torben Mathiasen er født i 1954 i Aalborg. Han startede som direktør i Varmekontrol i 1987. I 2006 overtog ista ejerskabet af Varmekontrol og Torben Mathiasen forsatte som direktør i selskabet. Han har igennem de mange år fået et indgående kendskab til måler- og fordelingsregnskabsbranchen. 

Tlf. 96 31 38 36
torben.mathiasen@varmekontrol.dk

ista

Benny Mathiesen

Administrerende direktør

Benny Mathiesen er født i 1966 i Esbjerg. Han begyndte sin karriere i ista koncernen i 2003 som direktør for Clorius Varmemålerkontor I/S i Odense. Clorius Varmemålerkontor I/S er et datterselskab af ista Danmark A/S. I 2006 blev Benny Mathiesen udnævnt til direktør for ista Danmark A/S, og i 2009 blev han sideløbende hermed også Regionalchef for Region North Europe. I 2016 blev Bennys ansvarsområdet udvidet til også at omfatte regionen ”Emerging Markets”. Fra januar 2018 blev regionen yderligere udvidet med 5 lande, og består dermed af landende Danmark, Norge, Sverige, Kina, Tyrkiet, Rusland, Hviderusland, De Forenede Arabiske Emirater, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Kroatien og Rumænien. Benny Mathiesen har igennem tidligere ansættelser i den industrielle sektor erhvervet sig stor erfaring bl.a. indenfor energiområdet.