istaNyt kundemagasin

istaNyt er ista og Varmekontrols kundemagasin, hvor vi løbende giver dig nyttig viden, du kan bruge i hverdagen som ejendomsadministrator. Læs seneste nummer nedenfor.

Ønsker du at modtage istaNyt på email, kan du tilmelde dig via dette link. Så får du det direkte i din indbakke, hver gang et nyt udkommer.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs seneste udgave af istaNyt

Fordeling af fair forbrug og indeklima er top of mind i branchen. Netop for at være helt i front, arbejder vi i ista og Varmekontrol løbende på at udvikle og tænke i nye baner, der kan forbedre indeklimaet og dermed skabe sundere boliger for beboerne over hele Danmark, ligesom vi gør alt, hvad vi kan for at sikre et fair forbrug til danskerne.

I dette nummer af istaNyt kan du bl.a. læse om vores nye T-Logger, men du kan også læse om, hvorfor Jesper Telcs fra Boligkontoret Danmark – efter at have insourcet igennem flere år – nu mener, at outsourcing af såvel forbrugsregnskaber som af dialogen med beboerne i boligselskaberne er fremtiden. Du kan også læse den fine historie om, at administrerende direktør Benny Mathiesen - på vegne af istas medarbejdere - for nylig kunne overrække en check på 56.000 kr. til De Danske Hospitalsklovne.