istaNyt kundemagasin

istaNyt er ista og Varmekontrols kundemagasin, hvor vi løbende giver dig nyttig viden, du kan bruge i hverdagen som ejendomsadministrator. Læs seneste nummer nedenfor.

Ønsker du at modtage istaNyt på email, kan du tilmelde dig via dette link. Så får du det direkte i din indbakke, hver gang et nyt udkommer.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs seneste udgave af istaNyt

Det helt store samtaleemne i branchen lige nu er Faktureringsbekendtgørelsen, BEK2251. Det vil naturligvis også sætte sit præg på dette nummer af istaNyt. For i ista vil vi gå den ekstra mil for at hjælpe vores kunder; administratorer og ejere med at leve op til alle gældende krav om forbrugsoplysninger – og mere til.

Du kan bl.a. læse om, hvordan istas mål fortsat er at være en moderne full-service virksomhed, der indsamler data, behandler dem, præsenterer dem for beboerne og tager imod de spørgsmål, beboerne måtte have vedrørende deres varmeregnskab. 

Et andet stort skridt, vi har taget i bestræbelserne på at være en full-service virksomhed er lanceringen af vores helt nye ista-app, Ecotrend. Den gør det let og enkelt at følge både forbruget og indeklimaet i lejligheden. Men frem for alt giver den mulighed for, at beboerne – hvis det er nødvendigt – kan nå at ændre forbrugsadfærd, inden varmeregningen løber løbsk.

Tidligere udgaver

istaNyt 2022
istaNyt 2021
istaNyt 2020
istaNyt 2019
istaNyt 2018
istaNyt 2017