istaNyt kundemagasin

istaNyt er ista og Varmekontrols kundemagasin, hvor vi løbende giver dig nyttig viden, du kan bruge i hverdagen som ejendomsadministrator. Læs seneste nummer nedenfor.

Ønsker du at modtage istaNyt på email, kan du tilmelde dig via dette link. Så får du det direkte i din indbakke, hver gang et nyt udkommer.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs seneste udgave af istaNyt

Bæredygtighed er en del af istas DNA, og ista vil være endnu grønnere. Det er målet både nationalt og internationalt. For at understrege det, kalder vi dette nummer af istaNyt for vores ”Den grønne udgave”. I ista har vi valgt at gå forrest i kampen for et bedre miljø på verdensplan. Som de første i branchen har vi sikret os, at vi internationalt gør alt for at leve op til målene i vores bæredygtighedsstrategi ved at binde os selv økonomisk op på vores bæredygtighedsmål.

Denne gang kan du bl.a. læse at det fra 2022 bliver et krav, at forbrugerne skal modtage forbrugsoplysningerne en gang om måneden. Du kan også læse om, hvordan ista arbejder med 7 Verdensmål og har optaget et bæredygtigt lån, hvor renten er direkte afhængig af, om ista opfylder målene i virksomhedens bæredygtighedsstrategi.