Straksafregning

Straksafregning af fraflytter

Straksafregning af fraflytter er en ordning som de fleste, både administratorer / ejere og beboere, synes er en praktisk og god løsning.

Selvom en straksafregning ikke kan blive 100% nøjagtig i forhold til den afregning der ville fremkomme efter regnskabsårets afslutning, så vælger rigtig mange ejere og beboere at få udarbejdet straksafregninger.

Straksafregningen udarbejdes på baggrund af en måleraflæsning på flyttetidspunktet, og forbruget udregnes efter de enhedspriser der var gældende ved sidste årsregnskab, der som regel er reguleret med af den aktuelle eller planlagte stigning i energipriserne.

Den store fordel for fraflytteren er, at afregningen for energiforbruget foretages sammen med den øvrige afregning for at forlade det opsagte lejemål. Beboeren skal således ikke vente i op til et år for at få det økonomiske spørgsmål endeligt opgjort.

For ejeren / administratoren betyder ordningen, at flytteopgørelserne afvikles løbende, og derfor slipper for at skulle finde frem til alle de fraflyttede på en gang, når årsregnskabet er udarbejdet. Nogle kan måske være flyttet yderligere en gang, og det kan derfor være tidskrævende at lokalisere en sådan beboer. Ydermere kan det være besværligt at få opkrævet et evt. tilgodehavende.

Kontakt Varmekontrol

Kontakt Varmekontrol på telefon 96 30 24 44 eller send en e-mail til v@rmekontrol.dk for mere information.