Bæredygtig strategi hele vejen igennem

Corporate Social Responsibility er ikke kun noget der er i udkanten, men i centrum af Varmekontrol. Vores produkter og serviceydelser er bæredygtige hele vejen igennem, fordi de hjælper med at spare ressourcer. Derfor er hele virksomhedens fokus på bæredygtighed og ansvarlighed.

Vi udvikler derfor løbende på vores produkter og serviceydelser. For jo mere energi og jo flere omkostninger vi kan spare igennem vores arbejde, jo mere succesfulde er vi i markedet.

På samme tid måler vi også forbruget i vores eget arbejdsmiljø, og forsøger kontinuerligt, at optimere vores eget ressource- og materiale forbrug. Samtidig opmuntrer vi vores medarbejdere til, at tage ansvar for samfundet og miljøet - også udenfor Varmekontrol.

Repræsentanter fra alle afdelinger mødes jævnligt i Bæredygtighedsrådet, og rapporterer direkte til koncernledelsen:

Bæredygtighedsrådet

Det centrale organ inden for Corporate Social Responsibility er vores Bæredygtighedsråd. Repræsentanter fra alle istas centrale afdelinger mødes regelmæssigt i rådet for at videreudvikle vores strategi inden for bæredygtighed. Bæredygtighedsrådet rapporterer direkte til koncernledelsen og understøttes af delegerede i de nationale organisationer.