Fordelingsregnskaber

Fordelingsregnskaber

Få mere tid - lad Varmekontrol klare regnskabet

Ifølge loven skal udgifter til varme og varmt vand fordeles på baggrund af individuel måling af den enkelte beboer eller erhvervslejemåls forbrug, hvis der i ejendommen er tilsluttet flere brugere til et fælles varmeanlæg.

Ved at lade Varmekontrol udarbejde vand- og varmeregnskaber til private lejere og forbrugsregnskaber for erhvervslejemål, opnår du mange fordele:

  • Hurtig levering af regnskaber
  • Præcise måleraflæsninger
  • Professionel rådgivning
  • Mindst mulig administration for jer

Trådløs målinger - præcise og hurtige regnskaber

Er ejendommens målere tilsluttet vores trådløse og radiobaserede symphonic® sensornet, baseres mindst 99% af alle afregninger på de faktiske målinger. Det giver meget retvisende og hurtige regnskaber. Vi leverer 60% af regnskaberne indenfor 9 dage, og 90% inden for 30 dage.

Dine regnskaber i trygge hænder

Med Varmekontrol som partner er dine regnskaber i trygge hænder. Vi sørger for, at lovgivningen overholdes og leverer overskuelige regnskaber, der er til at forstå.

Læs mere om vand- og varmeregnskaber til private lejere og forbrugsregnskaber til erhvervslejemål her.

Spørgsmål?

Er du ansvarlig for ejendommens vand- og varmeregnskab, og har du spørgsmål til forbrugsregnskabet? Så ring til Administratorlinjen på 77 32 33 44 (hverdage ml. 9-14).

Er du beboer og har du spørgsmål til dit eget forbrug af vand og varme? Så ring til Beboerlinjen på 77 32 33 34 (hverdage ml. 9-14).

Mere information

Sådan bliver varmeregningen til ...